Home > Nieuws > Juve laat PSV kansloos in Turijn

Juve laat PSV kansloos in Turijn

Koopmeiners aan basis derde goal

18 sep 2024 - Bron: NOS Teletekst

PSV is de Champions League,die dit seizoen een nieuwe opzet kent,begonnen met een nederlaag.De ploeg van trainer Bosz boog in Turijn kansloos met 3-1 voor Juventus.

De bezoekers konden aanvankelijk nog prima meekomen en werden via Veerman en Bakayoko ook wel gevaarlijk.Na twintig minuten nam Juve het heft stevig in handen en werd PSV ineens overlopen.

Yildiz opende de score met een prachtig gekruld schot en even later werd het na een mooie aanval 2-0 via McKennie.De Amerikaan had kort daarvoor al kunnen scoren,maar stuitte toen op Drommel,de vervanger van Benítez,die er vanwege de bevalling van zijn vrouw niet bij was.

PSV had het ook daarna lastig.De handelingssnelheid lag vaak net te laag en vooral de linkerkant was kwetsbaar. Koopmeiners miste twee goede kansen voor Juve,waardoor PSV blij mocht zijn dat het bij rust 'slechts' 2-0 stond.

Koopmeiners stond kort na de rust wel aan de basis van de 3-0.Hij ontfutselde Veerman de bal en zag González niet veel later Drommel passeren.

Daarmee was de wedstrijd wel gespeeld. Juventus incasseerde dit seizoen in de Serie A nog geen treffer en gaf ook nu verdedigend weinig weg.Nadat Vlahovic in de slotfase twee keer dicht bij de 4-0 was geweest,deed invaller Saibari in de extra tijd toch iets terug.