Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Ger van Os overleden

Ger van Os overleden

13 okt 2024 - Door: DvG

Ons heeft het droevige bericht bereikt dat onze oud-voorzitter en ere-lid:

Ger van Os

 

op 85 jarige leeftijd is overleden.

Ger was van 1993 tot 2010 voorzitter van de Supportersvereniging PSV. Al vóór die tijd was hij nauw betrokken bij de vereniging, onder andere als voorzitter van de beheersstichting van het Supportershome en de toenmalige souvenirshop. Ook organiseerde hij de grote supportersfeesten in het Philips Ontspanningscentrum.

In 2012 werd Ger door de leden benoemd tot ere-lid van de Supportersvereniging PSV.

Hij was voorzitter in een roerige tijd, waarin PSV steeds verder vercommercialiseerde en de rol van de Supportersvereniging binnen PSV ingrijpend veranderde. Onder zijn bezielende leiding heeft de vereniging haar rol binnen PSV weten te verstevigen.

Ger was altijd, zowel in binnen- als buitenland, tussen de supporters te vinden. Hij zette zich op verschillende vlakken in voor de belangen van voetbalsupporters. Niet alleen binnen PSV, maar ook op landelijk niveau, onder andere bij de toenmalige SOVS. In die laatste rol vroeg hij vooral aandacht voor de doorgeschoten veiligheidsmaatregelen van landelijke beleidsmakers.

Wij zijn Ger zeer dankbaar voor alles wat hij voor de Supportersvereniging PSV en de PSV-supporters heeft betekend. We wensen zijn vrouw Ann, zijn dochters Colette en Ingrid, zijn kleindochter Davina en alle andere nabestaanden heel veel sterkte toe.

Ger, we gaan je missen!

 

Laatst bijgewerkt : 13 okt 2024 - 17:02

Volgend artikel >