Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kansen missend PSV speelt gelijk

Kansen missend PSV speelt gelijk

PSV laat de overwinning glippen

1 okt 2024 - Bron: NOS Teletekst

PSV heeft ook zijn tweede duel in de Champions League niet gewonnen.Het was thuis tegen Sporting Portugal heer en meester,maar bleef steken op 1-1.

PSV verloor twee weken geleden kansloos bij Juventus (3-1),maar had z'n zaakjes nu wel op orde.Het zette de Portugezen flink onder druk en had al snel succes: Schouten onderschepte een beroerde pass en schoot vervolgens schitterend raak.

Voor de 1-0 hadden De Jong (kopbal) en Til (redding doelman Israel) al aan een doelpunt geroken.Ook na de openingsgoal had PSV de touwtjes in handen,al maakte het wel de nodige overtredingen (twaalf tegen vier in de eerste helft).Sporting kwam niet verder dan een kopballetje.

PSV nam na de rust geen gas terug. Saibari schoot naast en kopte te zacht in,Til knalde over.De Jong kreeg na een hoogstandje de bal niet tussen de palen in zijn 300ste wedstrijd voor PSV.

De aanvoerder voorkwam aan de overkant met een blok mogelijk Portugees gevaar. Met de kleine marge bleef het uitkijken voor PSV,dat goed wegkwam toen Quaresma wilde aanleggen,maar knullig weggleed.

Er ontstond wat meer ruimte op het veld maar PSV bleef de bovenliggende partij en ging ook door met kansen missen.Lang (kopbal) en met name Bakayoko hadden de zege al lang veilig kunnen stellen.Dat lukte niet en na een aanraakte voorzet.

Laatst bijgewerkt : 1 okt 2024 - 23:01