Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Oude glorie: Interview met Ger Donners

Oude glorie: Interview met Ger Donners

2 aug 2024 - Door: MD

Ger Donners werd geboren op 10 juni 1938 in Geleen. 

WK) Hoe was uw gezinssituatie thuis vroeger en wat voor beroep had uw vader en uw moeder?

GD) Wij hadden thuis een stukadoorsbedrijf. Ik had hele lieve zeer zorgzame ouders. Ons gezin, mijn ouders hadden zeven kinderen. Ik was het nakomertje, de laatste en 7 jaar later dan het zesde kind van mijn ouders.

Het bedrijf van mijn vader had in die tijd 35 mensen in dienst als personeel. Ik ben zelf geboren net voor de oorlog en in de staatsmijnen in die tijd in Limburg is veel vernietigd. Mijn vader heeft als stukadoor zo na de oorlog met een bouwbedrijf veel herstelwerk uitgevoerd. Hoe ouder ik word des te meer respect heb ik voor mijn vader en moeder. Zelf heb ik in het stukadoorswerk nooit iets gedaan.

 

WK) Wat voor schoolopleiding heeft u gevolgd en wat voor beroep heeft u gehad?

GD) Ik heb uiteraard basisonderwijs gehad. Daarna heb ik 3 jaar de HBS gedaan richting de talen kant, de Hogere Burger School was dat toen. Ik heb een jaar op de staatsmijnen gewerkt, daar was ik administratief medewerker.

 

MAURITS

WK) Hoe oud was u toen u in clubverband ging voetballen, welke elftallen heeft u allemaal doorlopen bij Maurits?

GD) Ik ben begonnen bij Maurits een heerlijke club uit Geleen. In die tijd was dat een heel belangrijke club, daar moest je 12 jaar zijn wilde je in de jeugd voetballen. Mijn broer had gelogen, die zei, "Ger is 12 jaar oud" zoiets in die geest en ze hadden het toen geaccepteerd. Toen ik daar ging voetballen ging het allemaal vrij vlug, want met mijn 16 jaar voetbalde ik al in het eerste elftal van Maurits.

In de jeugd heb ik in het B en A elftal gevoetbald en vervolgens naar het eerste elftal in 1954 als 16-jarige. 

Wij hadden een geweldige trainer in die tijd bij Maurits, Harrie Verhardt dat was een onderwijzer van de Muloscholen zal ik maar zeggen. Hij had V en L handbal opgericht, Vlug en Lening.

Deze man kwam toen bij ons bij Maurits en begon meteen in die tijd al met een libero te spelen. Hij posteerde mij op de positie van libero en leerde mij de eerste principes van het verdedigen. Harrie Verhardt werd in het seizoen 1956-1957 met Maurits landskampioen bij de amateurs.

 

WK) Wat was uw positie meestal op het veld?

GD) In de jeugd voetbalde ik rechtsback en op het middenveld.

 

GIED JOOSTEN

WK) Met uw 16 jaar is er dan al een debuut in het eerste elftal van Maurits, wat kunt daar nog van herinneren?

GD) Op zeer jonge leeftijd in het eerst elftal en dan daarna in 1957 Landskampioen van de amateurs.

In 1954 werd het betaalde voetbal in Geleen geboren met Fortuna '54. Gied Joosten was een succesvol aannemer in Heerlen en oprichter van de eerste Nederlandse betaald voetbalclub Fortuna '54.

Dat was een geweldig elftal in die tijd met Frans de Munck in de goal, Cor van der Hart, Henk Angenent, Bart Carlier in die tijd waren dat de absolute toppers.

Het betaald voetbal werd in eerste instantie niet geaccepteerd en wij als Maurits onze club hebben in 1949 het Maurits stadion gebouwd en zij hebben dat stadion in 1954 uitgeleend aan Fortuna '54. Zo werden ze door de Bond geschorst, want dat mocht niet. Uiteindelijk zijn de Bonden samengegaan en werd het opgelost.

 

WK) In 1957 wordt u met Maurits Nederlands amateurkampioen, deze prestatie hoe groot kun je die zien in die tijd?

GD) Je had meerdere afdelingen, ik heb Abe Lenstra zien voetballen bij SC Heerenveen die waren kampioen van het Noorden, Enschedese Boys waren kampioen van het Oosten en Maurits was kampioen van het Zuiden. Die aparte regio kampioenschappen dat was voor 1957 want in 1957 werd Maurits algeheel Nederlands amateurkampioen. 

 

SPORTCLUB ENSCHEDE 

WK) In 1957 maakt u de overstap naar Sportclub Enschede, hoe is deze overstap gegaan van Maurits naar Sportclub Enschede, wie heeft u begeleid in deze keuze?

Van uit het zuiden van Limburg naar het noordoosten van Nederland namelijk Overijssel op een zeer jonge leeftijd van 19 jaar was dat niet enorm aanpassen?

Uw ouders en naasten, hoe steunden zij u in de stap naar het verre Enschede, waar verbleef u als woonomgeving in uw tijd bij Sportclub Enschede?

GD) Fortuna '54 wilde graag Pierre Kerkhoffs en mij hebben. Pierre Kerkhoffs was een hele goede vriend van mij en wij hadden onderling samen een afspraak gemaakt. Ik zei, "Pierre als iemand komt praten zeg je dan dat ik óók nog goed kan voetballen en andersom doe ik dat ook." Wij wildensamen naar het betaalde voetbal. Toen kwam Fortuna '54 bij ons, maar Pierre Kerkhoffs had al een afspraak lopen met Enschedese Boys. Dat wist ik niet direct en toen hebben wij de kwaliteit van dat elftal Fortuna'54 ingeschat en toen gedacht als wij daarheen gaan dan komen wij nooit aan bak dat elftal was zo ontzettend goed. Huub Adriaan coach van Fortuna '54 wilde ons graag hebben.

Pierre Kerkhoffs was al in gesprek met Enschedese Boys, zo kwam het dus dat we niet op de interesse van Fortuna '54 zijn ingegaan. Het waren fijne mensen, maar wij wilden niet in dat elftal voetballen omdat ze zo enorm goed waren.

 

Pierre Kerkhoffs was al bij Sportclub Enschede, later kwam dat allemaal naar voren dat hij daar al was. Pierre had al een manager, een oom van hem hielp hem daarbij. Ik vroeg aan Pierre, (wij waren van ons 8e jaar al samen ondanks dat hij twee jaar ouder was dan ik) "Pierre heb je het nog over mij gehad?" Toen zei Pierre, "ja maar ze wilde jou niet."

Toen heeft een verslaggever een stuk in de krant geschreven over mij als amateurvoetballer die naar het betaald voetbal wilde. Vervolgens komt Sportclub Enschede bij mij thuis. Pierre Kerkhoffs heeft er geen invloed op gehad, Sportclub Enschede reageerde op dat artikel uit de krant. 

Er zijn toen twee mannen bij mijn huis thuis gekomen namens het bestuur van Sportclub Enschede om te komen praten. Dan moet je je voorstellen dat je uit een goed gezin komt en als nakomertje mijn ouders te horen krijgen, als Ger het goed doet en er doorkomt en het lukt hem zullen wij altijd voor Ger zorgen. Uiteindelijk is dat ook gebeurt.

 

Met mijn 19 jaar naar Overijssel dat was in die tijd een wereldreis, vierenhalf uur met de trein van het diepe Zuiden van Limburg naar Enschede. Ik ben goed opgevangen alleen ik kon niet direct een contract tekenen, ik moest wachten tot het seizoen afgelopen was. Ik had een baantje bij een bedrijfsvereniging van de textielmaatschappijen dat was geregeld door die mannen die bij mijn ouders waren wezen praten. 

 

Mijn vader had liever gehad dat ik in de buurt zou voetballen omdat ik de jongste was, maar daarentegen was hij ook enorm trots dat ik die stap gemaakt had. 

Mijn ouders en een broer kwamen regelmatig naar Enschede met de auto en zo naar het voetballen van mij te komen kijken.

Een voetballer uit het tweede elftal van Maurits was naar Enschede gegaan, maar niet om te daar te gaan voetballen. Die werd een zwager van Pierre Kerkhoffs, de vrouw van Pierre was Marjan van Wylick en die daar woonde was ook van Wylick en daar zijn wij in de kost geweest.

 

WK) De seizoenen 1957-1958 en 1958-1959 voetbalt u nog geen wedstrijden voor het eerste elftal van Sportclub Enschede wat was daar de reden van?

GD) Er speelde een paar internationals bij Sportclub Enschede en die moesten voetballen. Ik zat bij de selectie van het eerste en tweede elftal en ik speelde wedstrijden bij het tweede om ritme op te doen. Joop Odenthal die was al in de dertig en die moest ik uiteindelijk gaan vervangen dat was de reden dat ze mij hadden gehaald.

 

FRANTIŠEK FADRHONC 

WK) Vervolgens voetbalt u twee seizoenen in de Eredivisie voor Sport Club Enschede. Seizoen 1959-1960 33 met Eredivisiewedstrijden 9e op de ranglijst en seizoen 1960-1961 met 26 Eredivisiewedstrijden 12e op de ranglijst. František Fadrhonc uit Tsjecho-Slowakije was uw trainer bij Sportclub Enschede.  Hoe heeft u hem ervaren als trainer?

GD) František Fadrhonc was mijn geluk. Hij was voor mij geweldig, hij heeft mij heel goed opgevangen, die man was zijn tijd ver vooruit met het aanvallende voetbal en had veel vertrouwen in mij. František Fadrhonc (na de machtsovername van de Communistische Partij van Tsjecho-Slowakije vluchtte Fadrhonc in 1948 naar het vrije Westen) noemde mij altijd Stannie, dat kwam omdat bij hem in Tsjecho-Slowakije voetbalde een rechtsback en die leek precies op mij. Fadrhonc begeleide mij heel erg goed bij Sportclub Enschede en ik had het geluk dat daar Abe Lenstra voetbalde waar ik heel goed mee kon opschieten. 

 

WK) Na uw periode bij Sportclub Enschede gaat u voetballen bij Heracles Almelo de seizoenen 1961-1962 en 1962-1963.

Seizoen 1961-1962 voetbalt Heracles in de Eerste Divisie in divisie B en wordt eerste u voetbal 34 wedstrijden. Vervolgens zijn er een beslissing wedstrijden tegen de nummer 1 uit divisie A Fortuna Vlaardingen. In Vlaardingen blijft het 0-0 en in Almelo wint Heracles met 1-0 en u voetbalt in beide wedstrijden. Zo is er promotie naar de Eredivisie voor Heracles.

Seizoen 1962-1963 in de Eredivisie is er voor Heracles een 14e plaats op de ranglijst en voor u 30 wedstrijden.

Hoe kwam de overgang van Eredivisieclub Sportclub Enschede naar Eerste Divisie club Heracles Almelo tot stand, wat was u beweegreden om deze stap te maken? Hoe was de samenwerking met Heracles trainer Jaap van der Leck?

GD) Ik was één van de weinige voetballers net als Pierre Kerkhoffs dat wij een maximale transferwaarde hadden. Dus wij bepaalde voor hoeveel je verkocht moest worden, toen ik tekende bij Sportclub Enschede zei ik als ik ooit hier weg ga mag ik niet meer als F30.000,-- kosten dus alles wat je meer vroeg was voor jezelf en Heracles was bereid omdat te betalen. Het was voor mij niet aan de orde dat Heracles een divisie lager voetbalde, het was een geweldige club. Zij hadden toen met Jan van der Wint een lange goede keeper en Joop Schuman was een zeer goede voetballer, we hadden bij Heracles toen een geweldig elftal.

Jaap van der Leck een zeer bekende trainer in die tijd die zelfs bondscoach is geweest van het Nederlands elftal. Een totaal ander type dan Fadrhonc, maar ik heb twee hele mooie jaren gehad bij Heracles. De promotie naar de Eredivisie dat was fantastisch omdat te bewerkstelligen met Heracles.

 

WK) Ingaande seizoen 1963-1964 gaat u voor PSV voetballen in de Eredivisie, hoe kwam deze overgang tot stand, wie heeft u benaderd van PSV en wie heeft u begeleid met deze overstap?

GD) In die tijd was Bram Appel trainer bij PSV, wij als Heracles speelde een wedstrijd tegen PSV in 1963 in de Eredivisie. Bij PSV stond Pierre Kerkhoffs linksbuiten die was intussen bij PSV terecht gekomen, Pierre Kerkhoffs was mijn directe tegenstander, want ik stond rechtsback en dan vergeet ik de hele wereld en zat er scherp op.

Wij stonden in Almelo met 2-1 voor op PSV en die waren in strijd met Ajax om het kampioenschap van Nederland en die moesten minimaal gelijkspelen en wie omspeelt mij in de laatste 10 minuten Pierre Kerkhoffs en die maakte de 2-2. Na de wedstrijd liep ik het veld af met Pierre Kerkhoffs en ik zei tegen hem, "Pierre ik zou wel terug willen naar het Zuiden" waarop Pierre antwoordde, "Ger, ik praat er dadelijk wel over in de bus op de terugweg." Zo had Pierre gesproken met manager Ben van Gelder van PSV dat ik terug wilden naar het Zuiden. Ben van Gelder heeft vervolgens met trainer Bram Appel gesproken en 's maandags was mijn begeleider in gesprek met PSV in Nijmegen waar ik persoonlijk niet bij was. Wel had ik van tevoren aangegeven op papier wat mijn persoonlijke eisen waren. Namenlijk een huurhuis dat PSV moest regelen en wederom mijn maximale transferwaarde in het contract. Vervolgens nodigde manager Ben van Gelder mij uit en die maakte van mijn maximale transferwaarde F40.000 -- want PSV moest ook wat kunnen verdienen. 

 

Uw cijfers bij PSV;

  • 1963-1964 20 Eredivisiewedstrijden 2e op de ranglijst 4 wedstrijden in het Europacup 1 toernooi, 1 wedstrijd KNVB-bekertoernooi 
  • Seizoen 1964-1965 30 Eredivisiewedstrijden 4e op de ranglijst, 2 wedstrijden KNVB-bekertoernooi 
  • Seizoen 1965-1966 30 Eredivisiewedstrijden 8e op de ranglijst, 6 wedstrijden KNVB-bekertoernooi 
  • Seizoen 1966-1967 30 Eredivisiewedstrijden 8e op de ranglijst, 1 wedstrijd KNVB-bekertoernooi 
     

Bij PSV voetbalt u onder de trainers Bram Appel en Milan Nikolić. Uw medespelers in 4 seizoenen bij PSV zijn, Gert Bals, Pim Bekkering, Loek Chatrou, Sjef Engelen, Cees Heerschop, Peter Kemper, Miel Pijs, Jan Renders, Jan van Dorst, Roel Wiersma, Piet Giesen, Gerard Hoenen, Bert Theunissen, Gerrit van Tilburg, Fons van Wissen, Wim Wolders, Toni Alleman, Rini Bartels, Toon Brusselers, Pierre Kerkhoffs, Lambert Verdonk, Carlo van den Bergh, Jac van Stippent, Eddy Koens, Willy van der Kuijlen, Adri Vogels, Horst-Dieter Strich, Ton Planken, Daan Schrijvers, Johan Houkes, Horst NuBbaum, Zvezdan Čebinac, Rob Boersma, Willy Heijnk, Joy de Wit, Hans van Bentum, Jan van Dooren, Ole Sørensen, Peter van Wordragen.

 

WK) Met welke spelers van PSV waar mee samen gevoetbald heeft kijkt u terug dat dat bijzondere goede voetballers waren? U kwam bij PSV net nadat ze kampioen waren geworden in 1963.

GD) Op de eerste plaats Willy van der Kuijlen, daar was ik ook goed bevriend mee en nu nog met zijn vrouw Nelly. Dat was absoluut een topvoetballer en een goed mens. Verder was ik ook heel goed met Roel Wiersma en Miel Pijs en dan de Limburgers waar ik nu nog contact mee heb Piet Giesen en Gerard Hoenen. Ik werd meteen goed opgevangen bij PSV en dat ze net kampioen waren geworden had totaal geen invloed, óók door het bestuur van PSV goed ontvangen en door de trainer Bram Appel die direct vertrouwen gaf.

Roel Wiersma en Toon Brusselers die al wat ouder waren lagen niet direct goed in de markt in de commutatieve sfeer met trainer Bram Appel. Ze waren niet zo gecharmeerd van deze trainer want die ging voor jongere voetballers. Ik en Gerard Hoenen konden persoonlijk goed samenwerken met Bram Appel.

 

WK) Had er meer ingezeten in mijn periode bij PSV?

GD) Het eerste seizoen voetbalde ik met PSV in het Europacup 1 toernooi dat was een geweldige ervaring. In de eerste ronde tegen Esbjerg fb uit Denemarken. Vervolgens gingen wij in de tweede ronde toen de laatste 16 naar Spartak Plovdiv in Bulgarije een goede club, maar wij als spelers schrokken van de armoede in die tijd daar. Je vroeg je af hoe dat kan daar die armoede ten opzichte van hier in Nederland, daar had je ook belangstelling voor. Mooi was dat in Bulgarije Pierre Kerkhoffs in de 88e minuut de winnende 0-1 maakte. Daarna voetbalde we in de Kwartfinales tegen FC Zürich die over twee wedstrijden te sterk waren.

Vlnr; Bert Theunissen, Gerard Hoenen, Peter Kemper, Ger Donners, Roel Wiersma

WK) Na 4 seizoenen PSV gaat u voetballen in de Eredivisie bij NEC Nijmegen.

Wat was de reden van vertrek bij PSV en waarom de keuze voor NEC?

GD) Ja vier seizoenen in Eindhoven, maar het speelde allemaal een beetje op de achtergrond mijn maximale transferwaarde. NEC Nijmegen promoveerde naar de Eredivisie en Jan Remmers was toen trainer bij NEC en die benaderde mij samen met een bestuurslid van NEC voor een overstap. Ik was meteen overtuigd van NEC, maar vond het moeilijk om PSV te verlaten. PSV zal altijd vooraan bij mijn hart aanwezig zijn. PSV wilde misschien een andere visie, maar er werd niet direct gezegd dat ze niet met mij verder wilden. We hadden afgesproken met PSV een contract van 4 jaar met die maximale transferwaarde.

Bij PSV had ik twee jaar full-prof gespeeld, maar manager Ben van Gelder had gezegd dat ze graag spelers bij Philips in het bedrijf wilde laten werken dat was de gewoonte bij PSV. Dat wilde ik niet, ik vertelde tegen manager Ben van Gelder dat ik niks tegen Philips had,  maar ik wilde de handel in, zo zat ik in elkaar. Dat werd moeilijk in eerste instantie, maar uiteindelijk ben ik toen bij de importeur Adidas terecht gekomen, die zat in Eindhoven. Daar heb ik naast het voetballen een geweldige job aan gehad in de PSV tijd.

 

NEC NIJMEGEN 

Bij NEC voetbalt u 3 seizoenen onder trainer Jan Remmers en speelt u samen met oud PSV-spelers Kees Krijgh jr., Miel Pijs en Lambert Verdonk. Hoe kijkt u terug op die periode?

GD) Een hele fijne tijd en een hele goede club NEC. Bij mijn tijd als voetballer bij NEC werkte ik bij een bedrijf als manager dat deed in sportartikelen in Utrecht dat waren lange zware dagen. 

 

WK) Wanneer u 32 jaar oud bent stopt u met voetballen wat was daar de reden van?

GD) Dat kwam omdat de tijd zo zwaar was, werken en daarnaast voetballen in Nijmegen. Lange intense dagen. Op een gegeven moment kwam ik thuis en toen zei mijn vrouw dat onze zoon Edwin had gezegd, elke papa is op zondag thuis, maar die van ons nooit.

Zei hij dat vroeg ik aan mijn vrouw? Toen heb ik 's maandags de telefoon gepakt en gebeld naar het bestuur van NEC dat ik het seizoen zou afmaken, maar over 3 maanden zou stoppen. Ze wilde me niet kwijt, toen heb ik gezegd ik maak het seizoen netjes af, maar daarna is het klaar. Het werd teveel en dat begrepen ze uiteindelijk wel bij NEC. Een hele nette club NEC met een heel goed bestuur in mijn tijd daar.

 

WK) Wanneer u gestopt was met voetballen wat ging u daarna doen in uw leven op de arbeidsmarkt? Heeft u nog in de voetballerij een club getraind na uw actieve voetbalcarrière?

GD) Ik was toen 32 jaar en woonde destijds in de buurt Prinsejagt in Eindhoven in de Melis Stokelaan dat was een huis van PSV en dat heb ik toen gekocht. Daar hadden eerder Pleun Strik, Gerard Hoenen in gewoond. Ik werkte toen voor dat bedrijf in Utrecht. Met mijn vrouw had ik afgesproken om volledig te stoppen met voetballen.

 

GERARD VAN DE VEN

Later ging ik naar de kapper bij Gerard van de Ven, de schoonvader van Mart van de Heuvel die had een kapsalon in de Schootsestraat. Daar was ik toen ik naar PSV kwam naar toe gegaan op advies van Toon Brusselers. Ik kwam in contact met Gerard van de Ven en we zijn nu nog dikke vrienden. Ik was daar een keer en vertelde dat ik het gevoel had niet goed afgetraind te zijn, toen zei Gerard van de Ven die zelf bij Brabantia voetbalde dan kom bij ons trainen. Die dacht natuurlijk dan kom ik ook wel meteen weer voetballen bij Brabantia. Dat heb ik bijna een jaar gedaan, tot dat de trainer van Brabantia plotseling stierf. Toen heb ik in overleg met mijn vrouw vervolgens Brabantia die bijna onderaan stonden geholpen als trainer dat restant van het seizoen en we zijn er toen in de middenmoot geëindigd.

 

VALKENSWAARD 

Later ben ik verhuisd naar Valkenswaard dankzij Miel Pijs daar was ik óók goed bevriend mee. Dat was in 1974 in het centrum vlak bij voetbalclub de Valk in Valkenswaard.

Daar heb ik toen op een gegeven moment een jeugdelftal van de Valk getraind dat was toen een A elftal jongens van 15 en 16 jaar. Een hele leuke groep waarmee ik nog contract mee heb. 

 

PIERRE KERKHOFFS 

WK) Met Pierre Kerkhoffs voetbalt u samen in Geleen bij Maurits en vervolgens óók bij Sportclub Enschede en bij PSV.

Hoe was jullie verstandshouding omdat u steeds Pierre Kerkhoffs tegenkwam bij de clubs waar u óók voetbalde?

GD) De verstandshouding was, we waren dikke vrienden. Alleen Pierre kon niet zo goed met trainer Bram Appel van PSV opschieten en toen is hij verkocht aan Lausanne Sports in Zwitserland. Pierre was bij Lausanne Sports een grootheid en was daar ongekend populair. Ik ging hem regelmatig opzoeken in Zwitserland, want dan waren we met zijn vieren de vrouwen waar óók goed bevriend samen. Cruijff was in Nederland niet zo populair als Pierre in Zwitserland.

 

WK) Terugkijkend op uw actieve voetbalcarrière heeft u er het maximale eruit gehaald en is het naar tevredenheid verlopen, wat was voor u in het voetbal het hoogtepunt in uw carrière?

GD) Het zijn leuke wedstrijden geweest die met Heracles, maar hoogtepunten waren toch wel met PSV dat je in Denemarken en Bulgarije in het Europacup 1 toernooi mag voetballen en vervolgens in Zürich Zwitserland.

Bijzonder was ook voor mij en absoluut een hoogtepunt om in 1959 met Sportclub Enschede tegen het Braziliaanse Santos met Pelé in de gelederen in Enschede te voetballen.

Achteraf kan ik zeggen, ik was niet super maar, gewoon wel een zeer functionele speler dat kun al zien aan het aantal wedstrijden die ik in de jaren gevoetbald heb. Weinig blessures gehad in mijn actieve voetbalcarrière.

Wat fantastisch is van PSV na 63 jaar word ik nog altijd met mijn vrouw uitgenodigd voor een aantal wedstrijden van het eerste elftal van PSV. Oud PSV-trainer Jan Reker is hierin de contactpersoon. Als oud PSV-spelers organiseren Willy Heyink, Gerard Hoenen, Piet Giesen, Sjef Blatter en ik zelf en onze vrouwen bijeenkomsten. Ik vind PSV een geweldige club.

 

WAARDERING 

Kijk ik terug op het afgelopen seizoen van PSV dan zijn er 3 teams die het huidige kampioenschap hebben verdiend. Op de eerste plaats een geweldige trainer Peter Bosz een psycholoog omgaan individueel met de spelers op het goede moment uitdelen en op het goede moment prijzen. Ten tweede de technische staf Marcel Brands en Ernie Stewart en tot slot de supporters. Als ik daar in het stadion zit die supporters dat vind ik geweldig die steun.

 

Ger Donners mag ik u bedanken voor dit interview?

GD) Graag gedaan.

 

Eerder uitgebrachte verhalen in de rubriek 'Wat eens d'oude glorie' zijn te vinden via www.supver-psv.nl/nl/nieuws/dossiers/oude-glorie.html.

 

Walter Kuijpers 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst bijgewerkt : 2 aug 2024 - 12:19